Ajanvaraus

Tervetuloa terveenä hoitoihin! Hierojamme palvelevat normaalisti,
varotoimenpiteitä noudattaen. Lisätietoja sivun alaosassa.

Ajanvaraus koko näytölle, klikkaa: https://slotti.fi/booking/hierontapiste/
COVID-19
Me tulemme töihin vain täysin terveinä ja huolehdimme tarkoin omasta käsihygieniastamme. Jatkamme tehostettua kosketuspintojen desinfiointia ja käytämme toivomuksesta kertakäyttöistä suunenäsuojainta. Siirräthän aikasi, mikäli itse olet tai perheenjäsenesi on yhtään flunssainen tai esimerkiksi saapunut ulkomailta kahden viikon aikana. Terveyssyistä hieronta-ajan voi perua veloituksetta riippumatta peruutusajankohdasta. Voit peruuttaa tai siirtää ajan vahvistussähköpostin Näytä varaus -linkistä vähintään kaksi tuntia ennen varattua aikaa. Myöhäisemmät muutokset puhelimitse 050 388 0886.

Hieronta-asiakkaiden käytössä on runsaasti käsidesejä ja toivommekin, että pesette tai vähintään desinfioitte kätenne hierontaan tultaessa. Mahdollisuuksien mukaan paikalle kannattaa tulla max viisi minuuttia ennen oman ajan alkua, näin edellinen asiakas on luultavimmin ehtinyt jo lähteä.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa hierontaan!


Peruutukset

Peruutukset mielellään viimeistään edellisenä päivänä.
Jos et pääse saapumaan varaamallesi ajalle, etkä kerro siitä meille, odotamme sinua turhaan eikä meillä ole ilman varoaikaa mahdollisuutta saada tilallesi korvaavaa asiakasta. Tästä syystä peruuttamattomasta ajasta peritään täysi hinta.
Peruutuksen voit laittaa myös tekstiviestillä 050 388 0886.