Ajanvaraus

Tervetuloa terveenä hoitoihin! Hierojamme palvelevat normaalisti,
varotoimenpiteitä noudattaen. Lisätiedot ja peruutusehdot sivun alaosassa.

Ajanvaraus koko näytölle, klikkaa: https://slotti.fi/booking/hierontapiste/

Varaa aika


KORONA-INFO
Me tulemme töihin vain täysin terveinä ja huolehdimme tarkoin omasta käsihygieniastamme. Jatkamme tehostettua kosketuspintojen desinfiointia ja käytämme toivomuksesta kertakäyttöistä kasvomaskia.
Siirräthän hieronta-aikasi lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli olet yhtään flunssainen tai olet altistunut koronavirukselle.

Toivomme, että peset tai vähintään desinfioit kätesi hierontaan tultaessa. Hieronta-asiakkaiden käytössä on runsaasti käsidesejä. Mahdollisuuksien mukaan paikalle kannattaa tulla max viisi minuuttia ennen oman ajan alkua, näin edellinen asiakas on luultavimmin ehtinyt jo lähteä.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa hierontaan!


Peruutusehdot

Muutokset varattuun aikaan mielellään viimeistään edellisenä päivänä. Voit siirtää tai perua varauksesi vahvistussähköpostin Näytä varaus -linkistä veloituksetta yli kuusi tuntia ennen varattua aikaa.

  Alle kuusi tuntia ennen hoidon alkua tehdyistä muutoksista laskutetaan 50% hoidon hinnasta. Terveydelliset syyt huomioidaan.

Jos et pääse varaamallesi ajalle, etkä kerro siitä meille, odotamme sinua paikan päällä turhaan emmekä voi saada tilallesi korvaavaa asiakasta. Tästä syystä peruuttamattomasta ajasta laskutetaan 100% hoidon hinnasta.

Muutoksista voit ilmoittaa myös puhelimitse 0503880886 (tekstari, whatsapp, puhelu, vastaajaviesti) tai sähköpostilla hierontapistehyvaolo@gmail.com.

Tekemällä varauksen hyväksyt ylläolevat ehdot.