Ajanvaraus

Tervetuloa terveenä hoitoihin!
Lisätiedot ja peruutusehdot sivun alaosassa.

Ajanvaraus koko näytölle, klikkaa: https://slotti.fi/booking/hierontapiste/

Varaa aika

INFO
Tulemme töihin vain täysin oireettomina ja jatkamme tehostettua pintojen desinfiointia. Emme toistaiseksi vastaanota käteistä.

Sitoudumme perumaan aikasi tai siirtämään sen toiselle hierojalle, mikäli oma hierojasi tuntee olonsa vähänkään kipeäksi. Siirräthän sinäkin aikasi jos koet flunssan oireita.

Hierontaan tultaessa toivomme, että peset tai vähintään desinfioit kätesi, hieronta-asiakkaiden käytössä on runsaasti käsidesejä. Mahdollisuuksien mukaan paikalle kannattaa tulla max viisi minuuttia ennen oman ajan alkua, näin edellinen asiakas on luultavimmin ehtinyt jo lähteä.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa hierontaan!


Peruutusehdot

Muutokset varattuun aikaan viimeistään edellisenä päivänä. Voit siirtää tai perua varauksesi vahvistussähköpostin Näytä varaus -linkistä veloituksetta yli kuusi tuntia ennen varattua aikaa.

  Alle kuusi tuntia ennen hoidon alkua tehdyistä muutoksista veloitamme 50% hoidon hinnasta. Terveydelliset syyt huomioidaan.

Jos et pääse varaamallesi ajalle, etkä kerro siitä meille, odotamme sinua paikan päällä turhaan emmekä voi saada tilallesi korvaavaa asiakasta. Tästä syystä peruuttamattomasta ajasta veloitamme 100% hoidon hinnasta.

Muutoksista voit ilmoittaa myös sähköpostilla hierontapistehyvaolo@gmail.com tai puhelimitse 0503880886 (myös tekstari).

Tekemällä varauksen hyväksyt ylläolevat ehdot.