Palvelut

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia, eli laillistettuja hierojia, joiden työstä on mahdollisuus saada lääkärin hierontalähetteellä korvausta työnantajalta tai sairauskassasta/vakuutuskassasta (esim. Tampereen Kaupungin työntekijät).

Hieronta on hyvä tapa hoitaa kipeitä ja jännittyneitä lihaksia. Se on myös luonnollinen tapa vähentää stressiä, rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä. Hieronnan avulla voi hoitaa omaa terveyttään ja hyvinvointiaan sekä edistää jaksamista työpaikalla ja kotona.
Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa käsitellään pehmytkudosta vaihtelevin ottein, jolloin lihaksen aineenvaihdunta ja kudoksen uusiutumien tehostuu. Hieronta rentouttaa kehoa, nopeuttaa paranemista/palautumista sekä laukaisee lihasjännitystä ja erilaisia kiputiloja. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, lisäten hapen ja ravinteiden kulkua sekä poistaen kuona-aineita, lisää lymfakiertoa, vähentäen turvotusta, avaa pieniä verisuonia, parantaa nivelten liikkuvuutta, rikkoo arpikudosta. Jokaisella hierojalla on oma ”käsiala”, jota sovelletaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Osteopatia

Osteopatia

Osteopatia on tehokas, turvallinen ja monipuolinen manuaalisen terapian muoto, joka perustuu terveyden kokonaisvaltaiseen vahvistamiseen asiakkaan kehossa.
Osteopatialla voidaan hoitaa mm. selkäkipuja, niska-hartiaseudun vaivoja, erilaisia ylä- ja alaraajakipuja, hermoston kiputiloja, päänsärkyä ja migreeniä, urheiluvammoja, purentaongelmia, hengitys- ja ruoansulatusongelmia jne. Osteopatiassa käytetään yksilöllisesti erilaisia pehmytkudos- ja hierontatekniikoita, nikama- ja nivelkäsittelytekniikoita ja hermokudoksen käsittelymenetelmiä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tai aktiivisen liikunnan harrastajan tarpeisiin, eikä ulkoisesti juurikaan poikkea klassisesta hieronnasta. Urheiluhierojalta edellytetään laajempaa ymmärrystä urheilun aiheuttamien harjoitteiden ja rasitusten vaikutuksesta kehoon. Urheiluhieronta nopeuttaa palautumista kovasta rasituksesta, lisää lihasten joustavuutta, parantaa verenkiertoa ja laajentaa nikamien ja nivelten liikeratoja lihasjännitystä poistamalla.

”Purentalihashieronta”/

Purentalihashieronta

Purentalihasten hieronnalla helpotetaan pään alueen kiputiloja ja esimerkiksi yöllisen narskuttelun aiheuttamia jännitystiloja. Hieronnan aikana käsitellään purentalihaksia suun sisä- ja ulkopuolelta sekä pään, kaulan ja niska-hartiseudun aluetta laajemmin. Purentalihasten kireys tai leukanivelen toimintahäiriöt voivat aiheuttaa mm. kipua niska-hartiaseudun alueella, korvasärkyä, palan tunnetta kurkussa tai puutuneisuuden tunnetta suun alueella.

Rauhoittava päähieronta

Rauhoittava päähieronta

Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa. Se sopii mainiosti jännitysniskaoireiden ja päänsärkyjen lievittämiseen. Päähierontaa kuvataan myös nimellä stressipesu sen tehokkaasti stressiä lievittävän vaikutuksen vuoksi.
Hieronnassa käsitellään pään lisäksi myös niskahartiaseutua, olkavarsia ja kasvoja. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolissa eikä siinä käytetä hierontaöljyä. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Suklaahieronta

Suklaahieronta

Suklaahieronta on koko kehoa ja aisteja hellivä rentouttava hierontahoito jokaiselle, joka haluaa hemmottelevaa ylellisyyttä itselleen tai lahjaksi.Hoito tehdään lämpimällä suklaavoiteella, joka sisältää kaakaovoita, manteli- ja kookosöljyä.
Suklaalla ja suklaa-aromilla on voimakas rauhoittava vaikutus. Lisäksi suklaa lievittää stressiä ja aktivoi mielihyvähormonien tuotantoa. Hoito kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja parantaa aineenvaihduntaa.

HotStone Kuumakivihieronta

HotStone - Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä stressiä livittävä hoitomuoto. Hieronta helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti. Hoito aktivoi lymfanestekiertoa ja verenkiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja ja helpottaa lihasperäisiä kipuja. Yhdistämme kuumakivihierontaan myös klassista hierontaa. Erinomainen hoito kun tarvitset irtiottoa arjesta, rentoutumista, lämpöä, hetken omaa aikaa.

Klassinenhieronta

Hermoratahieronta

* Ei uusia asiakkaita * Hermoratahieronta on luonnollinen, kokonaisvaltainen kehoa puhdistava hoito. Hoidon aikana kuntoutetaan ääreishermostoa, jonka kautta hoito vaikuttaa myös keskushermostoon. Toimiva ja terve hermosto vaikuttaa kehon kaikkiin toimintoihin, kuten ruoansulatukseen, verenkiertoon, kehon puolustusjärjestelmään sekä hormonitoimintaan. Hoito puhdistaa kehoa kuona-aineista, rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa sekä rauhoittaa mieltä. Ei raskaana oleville.

Virkistyspäivät, yllätykset, ym.

Virkistyspäivät, yllätykset ym.

Haluamme osaltamme tehdä päivästänne onnistuneen! Olemme vuosien varrella olleet mukana monissa virkistyspäivissä, yllätyksissä, vuosipäivissä, polttareissa jne. Tervetuloa hierotaan tai hemmoteltavaksi, yhdessä tai erikseen! Hoitoihin mahtuu maksimissaan kolme henkilöä kerrallaan. Tiedustelut ja ajanvaraus ryhmille puhelimitse tai sähköpostilla hyvissä ajoin ennen suunniteltua ajankohtaa.

Hieronnan esteet

Esteitä hieronnalle

Mikäli sinulla jokin alla mainituista sairauksista, keskustele hoitavan lääkärisi kanssa ennen hierontaan tulemista. Asiakkaan turvallisuus on tärkeintä!

Akuutit tulehdukset ja ihosairaudet. Laskimotukokset. Aktiivinen (tulehdusvaiheessa oleva) nivelreuma, lihasreuma, ruusu tai kihti. Verenvuototauti, Iskeeminen kudos, Spastinen halvaus, Suurentuneet imurauhaset. Tuoreet vammat; avohaavat, lihasrevähdykset, ruhjevammat, luumurtumat. Akuutissa vaiheessa oleva syöpä. Kuume, Flunssa. Myös humala ja krapula ovat esteitä hieronnalle.