Palvelut

Hieronta on hyvä tapa hoitaa kipeitä ja jännittyneitä lihaksia. Se on myös luonnollinen tapa vähentää stressiä, rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä. Hieronnan avulla voi hoitaa omaa terveyttään ja hyvinvointiaan sekä edistää jaksamista työpaikalla ja kotona.

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia, Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä, joiden hieronnoista on mahdollista saada korvausta mm. työnantajalta tai vakuutuskassasta (Tampereen Kaupungin työntekijät).
Klassinen hieronta

Hieronta

Hieronnassa käsitellään pehmytkudosta vaihtelevin ottein, jolloin lihaksen aineenvaihdunta ja kudoksen uusiutumien tehostuu. Hieronta rentouttaa kehoa, nopeuttaa paranemista/palautumista, vilkastuttaa verenkiertoa sekä laukaisee lihasjännitystä ja erilaisia kiputiloja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, lisää hapen ja ravinteiden kulkua sekä poistaa kuona-aineita. Hieronta lisää lymfakiertoa vähentäen turvotusta, avaa pieniä verisuonia, parantaa nivelten liikkuvuutta ja rikkoo arpikudosta. Jokaisella hierojalla on oma ”käsiala”, jota sovelletaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jos tavoitteena on turvotuksen vähentäminen, huomaa palveluistamme myös lymfahieronta!

Varaa aika

Osteopatia

Osteopatia

Osteopatia on tehokas, turvallinen ja monipuolinen manuaalisen terapian muoto, hoidossa pyritään vaikuttamaan koko kehon fysiologiaan. Osteopatialla voidaan hoitaa mm. selkäkipuja, niska-hartiaseudun vaivoja, erilaisia ylä- ja alaraajakipuja, hermoston kiputiloja, päänsärkyä ja migreeniä, urheiluvammoja, purentaongelmia, hengitys- ja ruoansulatusongelmia jne. Osteopatiassa käytetään yksilöllisesti erilaisia pehmytkudos- ja hierontatekniikoita, nikama- ja nivelkäsittelytekniikoita ja hermokudoksen käsittelymenetelmiä. Osteopatia perustuu anatomiaan ja fysiologiaan. Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelinongelmien asiantuntija. Ajanvarauksesta löydät osteopaattisen hieronnan, hoidon tekee osteopaattimme Petri. Monipuolinen ja tehokas hoito vaativampiinkin kiputiloihin.

Varaa aika

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijoiden tai aktiivisen liikunnan harrastajan tarpeisiin. Urheiluhierojalta edellytetään laajempaa ymmärrystä urheilun aiheuttamien harjoitteiden ja rasitusten vaikutuksesta kehoon. Urheiluhieronta nopeuttaa palautumista kovasta rasituksesta, lisää lihasten joustavuutta, parantaa verenkiertoa ja laajentaa nikamien ja nivelten liikeratoja lihasjännitystä poistamalla. Urheiluhieronnan on tieteellisesti todettu vähentävän harjoittelun jälkeistä lihasten arkuutta ja turvotusta. Joidenkin määritelmien mukaan urheiluhieronnassa käytetään enemmän lihasten kulkusuuntaan nähden poikittaisia hierontaotteita.

Varaa aika

Purentalihashieronta

Purentalihashieronta

Purentalihasten hieronnalla helpotetaan pään alueen ja niskahartian kiputiloja ja esimerkiksi yöllisen narskuttelun aiheuttamia jännitystiloja. Hieronnan aikana käsitellään purentalihaksia suun sisä- ja ulkopuolelta sekä pään, kaulan ja niska-hartiseudun aluetta laajemmin. Purentalihasten kireys tai leukanivelen toimintahäiriöt voivat aiheuttaa mm. kipua niskahartiaseudun alueella, korvasärkyä, palan tunnetta kurkussa tai puutuneisuuden tunnetta suun alueella.

Varaa aika

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronta

Raskauden myötä kehon muuttuva painopiste aiheuttaa usein lihasjännityksiä ja kiputiloja erityisesti lantion ja alaselän alueelle sekä niska-hartiaseudulle. Raskausajan hieronnalla voidaan helpottaa tulevan äidin jännistysoireita ja hoitaa niitä sopivissa asennoissa toivomusten ja mieltymysten mukaisesti. Jos vatsallaan makuu ei enää onnistu, hieronta voidaan tehdä kylkimakuulla tyynyillä tukien tai tuolilla istuen käyttäen apuna hierontapöydän kasvo- ja käsitukia. Kaikki hierojamme hierovat myös raskaana olevia, tervetuloa rentoutumaan.

Varaa aika

Lymfahieronta

Lymfahieronta

Lymfahieronta on kevyttä pumppaavilla liikkeillä käsin tapahtuvaa hierontaa, jonka tarkoitus on aktivoida imunesteen kiertoa. Lymfahieronta poistaa turvotuksia kuljettamalla pakkaantuneita nesteitä sekä kuona-aineita kudoksista. Samalla se aktivoi parasympaattista hermostoa ja edistää elimistön puolustusmekanismeja tehostamalla imunesteen virtausta. Lymfahierontaa suositellaan eri syistä johtuvien turvotusten ehkäisyyn ja hoitoon, kuten raskaudenaikaiseen turvotukseen. Lymfahieronta sopii myös hyvin kehon hemmotteluhetkeksi ja rentoutumiseen.
Jos lymfahieronnan tarve on esimerkiksi leikkauksen jälkihoitoon tai sinulla on lääkärin lähete, hakeuduthan lymfaterapeutin vastaanotolle.

Varaa aika

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus on monipuolinen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitomenetelmä. Kinesioteippausta käytetään mm. erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen. Teipillä voidaan vaikuttaa muun muassa lihaskalvoihin (faskia) ja lihaksiin. Kinesioteippi on venyvää, joustavaa ja paremmin hengittävää kuin kova urheiluteippi ja on täten mukavampi käyttää.

Varaa aika

Rauhoittava päähieronta

Rauhoittava päähieronta

Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa. Se sopii mainiosti jännitysniskaoireiden ja päänsärkyjen lievittämiseen. Päähierontaa kuvataan myös nimellä stressipesu sen tehokkaasti stressiä lievittävän vaikutuksen vuoksi.
Hieronnassa käsitellään pään lisäksi myös niskahartiaseutua, olkavarsia ja kasvoja. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolissa eikä siinä käytetä hierontaöljyä. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava.

Varaa aika

HotStone Kuumakivihieronta

HotStone - Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä stressiä lievittävä hoitomuoto. Hieronta helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti. Hoito aktivoi lymfanestekiertoa ja verenkiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja ja helpottaa lihasperäisiä kipuja. Yhdistämme kuumakivihierontaan myös klassista hierontaa. Erinomainen hoito kun tarvitset irtiottoa arjesta, rentoutumista, lämpöä, hetken omaa aikaa.

Varaa aika

Duo-hieronnat

DUO-parihieronnat

Ottakaa hetki yhteistä aikaa, nauttikaa lasit kuplivaa, pientä makeaa ja rentoutukaa yhdessä parihieronnan merkeissä. Valikoimissa yhteisiä hetkiä klassisen hieronnan, urheiluhieronnan, kuumakivihieronnan ja päähieronnan merkeissä. Hoidot tehdään rauhallisessa ja viihtyisässä huoneessa vierekkäisillä hierontapöydillä. Hierontojen jälkeen voitte rauhassa jatkaa rentoutumista ja tarjoiluista nauttimista hoitotilassa. Tunnelman viimeistelee aidot kynttilät. Ajanvaraukset hyvissä ajoin mieluiten sähköpostilla hierontapistehyvaolo@gmail.com. Juomatarjoilu on alkoholiton. Tervetuloa viihtymään!

Suklaahieronta

Suklaahieronta

*Poistuva palvelu. Ajanvaraus vain aiemmin ostetuilla lahjakorteilla.* Suklaahieronta on koko kehoa ja aisteja hellivä rentouttava hierontahoito jokaiselle, joka haluaa hemmottelevaa ylellisyyttä itselleen tai lahjaksi.Hoito tehdään lämpimällä suklaavoiteella, joka sisältää kaakaovoita, manteli- ja kookosöljyä.
Suklaalla ja suklaa-aromilla on voimakas rauhoittava vaikutus. Lisäksi suklaa lievittää stressiä ja aktivoi mielihyvähormonien tuotantoa. Hoito kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja parantaa aineenvaihduntaa.

Varaa aika

Klassinenhieronta

Massage Tampere

Our staff serves you also in English. Our services includes massage, sports massage, HotStone-massage, osteopathy, Biting muscles massage, DUO-couples massage etc. See more options and information in our online booking.
Massage benefits: Reduced muscle tension, Improved circulation, Stimulation of the lymphatic system, Reduction of stress hormones, Increased joint mobility and flexibility, Relaxation, etc. You are warmly welcome to our office in the center of Tampere!

Book now

Virkistyspäivät, yllätykset, ym.

Virkistyspäivät, yllätykset ym.

Haluamme osaltamme tehdä päivästänne onnistuneen! Olemme vuosien varrella olleet mukana monissa virkistyspäivissä, yllätyksissä, vuosipäivissä, polttareissa jne. Tervetuloa hierotaan tai hemmoteltavaksi, yhdessä tai erikseen! Hoitoihin mahtuu maksimissaan neljä henkilöä kerrallaan. Tiedustelut ja ajanvaraus ryhmille puhelimitse 0503880886 tai sähköpostilla hierontapistehyvaolo@gmail.com hyvissä ajoin ennen suunniteltua ajankohtaa.

Hieronnan esteet

Esteitä hieronnalle

Mikäli sinulla jokin alla mainituista sairauksista, keskustele hoitavan lääkärisi kanssa ennen hierontaan tulemista. Asiakkaan turvallisuus on tärkeintä!

Akuutit tulehdukset ja ihosairaudet. Laskimotukokset. Aktiivinen (tulehdusvaiheessa oleva) nivelreuma, lihasreuma, ruusu tai kihti. Verenvuototauti, Iskeeminen kudos, Spastinen halvaus, Suurentuneet imurauhaset. Tuoreet vammat; avohaavat, lihasrevähdykset, ruhjevammat, luumurtumat. Akuutissa vaiheessa oleva syöpä. Kuume, Flunssa. Myös humala ja krapula ovat esteitä hieronnalle.