Henkilökunta

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia, eli laillistettuja hierojia, joiden palveluista on mahdollista saada hierontalähetteellä korvausta työnantajalta tai sairauskassasta/vakuutuskassasta (esim. Tampereen Kaupungin työntekijät).
Riitta-Leena Jalander

Riitta-Leena Jalander
- Koulutettu Hieroja

Riitta-Leenan eli Rilen erikoisosaamiseen kuuluvat mm. avaavat stressiniskahieronnat ja makea suklaahieronta! Lihasjumit saavat kyytiä ammattitaitoiselta hierojalta! Riitta-Leena on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2012 (TAKK) ja kerännyt kokemusta mm. Tampereen Kylpylästä. Aikaisemmalta koulutukseltaan Riitta-Leena on SKY-kosmetologi ja merkonomi.

Heini Kontio

Heini Kontio
- Koulutettu Hieroja
- Urheiluhieroja
- Hermoratahieroja

Heinin vahvuuksia ovat rauhallisen tehokkaat hieronnat sekä hermoratahieronta. Heini haluaa tarjota asiakkailleen apua, kun kroppa vaatii huoltoa, sekä mieltä ja kehoa rentouttavia hetkiä arjen keskelle. Koulutukseltaan Heini on Diplomihermoratahieroja (Suomen Luontaisterveysopisto 2015), Koulutettu Hieroja (Tampereen Urheiluhierojakoulu/Espanja 2013) ja Restonomi (TAMK 2010).

Mikko Saariaho

Mikko Saariaho
- Osteopaatti
- Urheiluhieroja
- Koulutettu Hieroja

Mikon tavoite on hakea perimmäinen syy ongelmille mitä kehossa saattaa olla, mistä syystä hän lähti erikoistumaan klassiseen osteopatiaan vuonna 2014. Mikko valmistui Osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlasesta toukokuussa 2018. Hierojayrittäjänä hän on toiminut Kouvolassa vuodesta 2011 ja valmistunut Koulutetuksi Hierojaksi 2012 (HESOTE). Kokonaisvaltaisen hoidon osana Mikko on erikoistunut myös purentaongelmien hoitoon. Mikon tavoitat numerosta 044-5097454.

Riku Moisio

Riku Moisio
- Urheiluhieroja
- Koulutettu Hieroja

Rikun erikoisosaamiseen kuuluvat tehokkaan niska-hartiaseudun käsittelyn lisäksi selän kokonaisvaltainen avaaminen sekä jalkahieronnat. Rikun hierontatyyli on tehokas, rauhallinen ja syvälle lihakseen ulottuva. Tarvittaessa löytyy myös aimo annos voimakkuutta. Riku on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta 2015 ja omaa aikaisempaa työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Extra-ajat

Extra-ajat
- Koulutetut Hierojat
- Urheiluhierojat

Extra-hierojamme Petri ja Jelena ovat koulutettuja hierojia ja urheiluhierojia. Petri on aloittanut osteopatiaan erikoistumisen Espoon Atlaksessa vuonna 2017, Jelena puolestaan laajentaa palveluntarjontamme laadukkaiden ja tehokkaiden hierontojen lisäksi myös kuumakivihierontaan.

Anu Honkola

Anu Honkola
- Koulutettu Hieroja
- Urheiluhieroja

Anu on valmistunut Koulutetuksi Hierojaksi Vierumäen Urheiluopistolta 2009, aloittanut hierojayrittäjänä Tampereen Kalevassa 2010 ja perustanut Hierontapisteen keskustaan vuonna 2013. Aikaisemmalta koulutukseltaan Anu on YO Tradenomi (TAMK 2006), työkokemusta on kertynyt mm. kaupoista ja toimistolta.
Äitiyslomalla marraskuusta 2018 lähtien.