Henkilökunta

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia, eli laillistettuja hierojia, joiden palveluista on mahdollista saada hierontalähetteellä korvausta työnantajalta tai sairauskassasta/vakuutuskassasta (esim. Tampereen Kaupungin työntekijät).

Riitta-Leena Jalander
- Koulutettu Hieroja

Riitta-Leenan eli Rilen erikoisosaamiseen kuuluvat mm. avaavat stressiniskahieronnat ja makea suklaahieronta! Lihasjumit saavat kyytiä ammattitaitoiselta hierojalta! Riitta-Leena on valmistunut koulutetuksi hierojaksi v.2012 (TAKK) ja kerännyt kokemusta mm. Tampereen Kylpylästä. Aikaisemmalta koulutukseltaan Riitta-Leena on SKY-kosmetologi ja merkonomi.

Heini Kontio
- Koulutettu Hieroja
- Urheiluhieroja
- Hermoratahieroja

Heinin vahvuuksia ovat rauhallisen tehokkaat hieronnat sekä hermoratahieronta. Heini haluaa tarjota asiakkailleen apua, kun kroppa vaatii huoltoa, sekä mieltä ja kehoa rentouttavia hetkiä arjen keskelle. Koulutukseltaan Heini on Diplomihermoratahieroja (Suomen Luontaisterveysopisto 2015), Koulutettu Hieroja (Tampereen Urheiluhierojakoulu/Espanja 2013) ja Restonomi (TAMK 2010).

Mikko Saariaho
- Osteopaatti opiskelija
- Urheiluhieroja
- Koulutettu Hieroja

Mikon tavoite on hakea perimmäinen syy ongelmille, mitä kehossa saattaa olla, mistä syystä hän onkin erikoistumassa klassiseen osteopatiaan Osteopatiakoulu Atlaksessa Espoossa (2014-2018). Mikko on valmistunut Koulutetuksi Hierojaksi vuonna 2012 (HESOTE) ja toiminut hierojayrittäjänä Kouvolassa vuodesta 2011. Kokonaisvaltaisen hoidon osana Mikko on erikoistunut myös purentaongelmien hoitoon. Mikon tavoitat numerosta 044-5097454.

Riku Moisio
- Urheiluhieroja
- Koulutettu Hieroja

Rikun erikoisosaamiseen kuuluvat tehokkaan niska-hartiaseudun käsittelyn lisäksi selän kokonaisvaltainen avaaminen sekä jalkahieronnat. Rikun hierontatyyli on tehokas, rauhallinen ja syvälle lihakseen ulottuva. Tarvittaessa löytyy myös aimo annos voimakkuutta. Riku on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta v.2015 ja omaa aikaisempaa työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Extra-ajat

Pyrimme tarjoamaan aikoja silloin, kun hieronnalle on eniten tarvetta ja ylläpitämään mahdollisimman laajoja aukioloaikoja. Ammattitaitoiset extra-hierojamme palvelevat asiakkaita tarpeen mukaan ja laajentavat palvelumme myös kuumakivihierontaan. Kaikki extra-hierojamme ovat koulutettuja hierojia ja urheiluhierojia.

Anu Honkola
- Koulutettu Hieroja
- Urheiluhieroja

”Vuorotteluvapaalla” Tampereen toimipisteestä talvikauden 2017-2018, Anun hierontaan pääset kuitenkin Levillä :) Lisätietoja ja ajanvaraus numerosta 0400-405229.